Nieuw schooljaar, nieuwe rugzak

Het schooljaar is afgelopen, de zomervakantie begint. Alle scholieren kunnen genieten van zes weken vakantie om vervolgens weer fris en hopelijk vol goede moed aan het nieuwe schooljaar te beginnen. Dat betekent dat veel scholieren een nieuwe rugzak kopen. Misschien ga jij zelf ook wel op zoek naar een hippe nieuwe rugzak waar je aankomend schooljaar de blits mee kunt maken. Ieder jaar komen er weer nieuwe leuke rugzakken op de markt. Geen zin in een hippe rugzak, gelukkig blijven de ‘standaard’ tassen ook altijd beschikbaar.

Rugzak voor school

Als je naar de middelbare school gaat of al op de middelbare school zit, dan is een goede rugzak noodzakelijk. Je zult veel schoolboeken ontvangen en iedere dag een hele stapel mee naar school moeten nemen. Een stevige rugzak met bredere banden rond de schouders is dan essentieel.  Gelukkig heb je op de meeste middelbare scholen wel kluisjes, zodat je niet de hele dag met al je boeken hoeft te lopen, anders zou je last van je rug krijgen.

Hip versus ‘goed voor je rug’

Waarschijnlijk wil jij zelf gewoon een mooie tas en zeggen je ouders dat de tas vooral goed voor je rug moet zijn, omdat je anders last krijgt van je rug. Zucht.. Gelukkig maken ze tegenwoordig hele leuke en hippe rugzakken, zoals die van Eastpak. Ieder jaar brengen ze nieuwe kleuren en patronen in de markt, zodat je ieder jaar met een nieuwe hippe rugzak kunt lopen. Hopelijk kun jij dit jaar ook weer een mooie rugzak kopen!