Laptop rugzak

Denkt u er weleens aan hoe u uw laptop het beste mee kunt nemen wanneer u op reis gaat? Stel dat er u op reis gaat met de trein, dan bent u afhankelijk van een zo compact mogelijke bagage optie. Een laptop rugzak biedt hierin veel mogelijkheden. Deze heeft u als handbagage mee en biedt uitkomst in diverse opbergmogelijkheden.

Laptop rugzak en comfort

Over het algemeen is een laptop rugzak voorzien van een comfortabele achterzijde welke bestaat uit doorgestikt schuimrubber. Tussen het hoofdvak en en de achterzijde bevindt zich nog zo’n zelfde verstevigd vlak waardoor u tussen beide uw laptop veilig kunt opbergen.

Een dergelijk vak biedt zowel comfort aan uw laptop als aan uzelf. Daarnaast vindt u comfort dankzij de verstevigde schouderbanden, die vaak ook nog verstelbaar zijn. Een enkele versie heeft een extra draagband voor op de heupen, waardoor u echt alle benodigdheden voor op uw reis mee kunt nemen in deze ruime opbergtas.

Comfort vindt u daarnaast doordat u geen tas op wieltjes hoeft voor te trekken, welke altijd wel ergens achter blijft haken. U hoeft geen hengsel in te klappen en u hoeft er niet aan te twijfelen of uw tas daadwerkelijk valt onder de noemer handbagage.

Aan de bovenzijde van elke rugzak bevindt zich een verstevigd handvat, waardoor u altijd en overal uw tas snel en gemakkelijk met u mee kunt nemen.

Een laptop rugzak bestaat over het algemeen uit meerdere opbergvakken. Een laptop rugzak heeft deze optie helemaal, waardoor u zoveel opbergvrijheid wordt geboden dat u uw mobiele kantoor gemakkelijk bij de hand heeft. Er zijn vakjes voor uw pennen, een rekenmachine, uw smartphone, uw tablet en vaak is er een ring of lus voor de aankoppeling van uw sleutels. Sommige tassen hebben ook een zijvak voor een flesje water.

Het achterste vak is voor uw laptop. Tegen het schuiven wordt de bovenzijde afgesloten met een lus van klittenband en eventueel vult u de lege ruimte naast uw laptop op met een map in A4-formaat. Maak de tas echter niet te zwaar en bedenk dat er in het hoofdvak en overige opbergvakjes ook nog heel wat spullen kunnen worden opgeborgen.

Het hoofdvak heeft normaal gesproken dezelfde afmeting als het achterste vak, waardoor u hierin vervolgens de resterende A4-documenten kunt meenemen. Andere opties zijn een tijdschrift, kleding of uw toiletartikelen. Er zijn diverse organizers op de markt die gemakkelijk los in de tas mee te nemen zijn maar waarmee u tegelijkertijd allerlei benodigdheden gemakkelijk bij de hand heeft.

Soorten en maten laptop rugzakken

Laptop rugzakken zijn er in diverse soorten en maten, al zullen de afmetingen nooit kleiner zijn dan A4-formaat. Welke kleur of patroon u maar wilt, deze is verkrijgbaar. Prijzen liggen tussen de 15 en de 115 euro. U kunt natuurlijk altijd kiezen voor een laptop rugtas van uw eigen laptop merk maar kiest u voor voordeel, dan is er ook voldoende keuze te vinden.

Daarnaast zijn er laptop rugzakken die als trolley gebruikt kunnen worden. De verstelbare stang is op een subtiele manier opgeborgen in het achterste vak en zal zelfs uw laptop niet in de weg zitten. Wanneer u de tas op uw rug draagt, voelt u ook de stang niet tegen uw rug.

Hier kun je deze rugzak kopen.

Ook kun je jouw laptoptas laten bedrukken met logo zodat het echt een unieke laptoptas wordt.